Formulär för inloggning
Registrering
Information om profil
Datum för inloggning
eller logga in
Detaljer
Hög andel - 65% - mjölkchoklad framställd av kakaobönor odlade i Haiti. Smaken på denna choklad påminner om karibisk frukt och kommer i gradvisa vågor, som havet som skyddar och tvättar plantagen. Om du i slutet av provningen luktar en aning salt är det ett minne som havet självt lämnar.
Ingredienser: kakaobönor och kakaosmör (min 65 %), socker, mjölkpulver.
Exceptionell kvalitet på ingredienser: Stéphane Bonnat bryr sig om kvaliteten på sina ingredienser. Chokladens kvalitet är baserad på kvaliteten på ingredienserna:
- kakaobönor och rent kakaosmör utan några tillsatta vegetabiliska fetter, rörsocker istället för betsocker.
Den använder aldrig sojalecitin, vanillin eller konstgjorda smakämnen. Alla produkter är 100% fria från genetiskt modifierade organismer.
Vikt och storlek: 100 g, 153×75×10 mm
Den familjeägda Bonnat chokladfabriken har producerat exceptionell choklad sedan 1884.
Mer information
Märke | Bonnat |
---|---|
Kategorier | Mjölkchoklad, Bonnat |