Formulär för inloggning
Registrering
Information om profil
Datum för inloggning
eller logga in
Detaljer
Mjölkchoklad Ursprung Indonesien 65% kakao.
"Jag tror att en chokladproducent har en skyldighet att arbeta med hela sin produkt, från att skörda kakaobönorna och jäsa dem på plantagen, till att rosta och förvandla dem när de anländer till Frankrike. Den utmärkta som uppnåtts av de största mästarchokladproducenterna beror på denna Vår noggranna uppmärksamhet på detaljer och vår passion är det som driver oss att göra mer än att bara sätta ihop grands crus."
Räkna med att bli förvånad... när du först smakar Bonnat-choklad. Förvänta dig det oväntade, en uppvisning av smaker och rena, sammatslena upplevelser av njutning. Upplevelsen kommer att få dig att tänka på allt du vet om fantastiska choklad och om de oändliga möjligheter som Bonnat-chokladkakor kan erbjuda dig. Denna exceptionella upplevelse började med visionen om en skicklig och engagerad hantverkare, en outtröttlig ambassadör för sin konst och smakvetenskap.
Stéphane Bonnat har sin vision genom familjetraditionen , och han fortsätter att utveckla den genom att tillverka Maison Bonnats historiska produkter och genom att producera sitt eget personliga arbete, och på så sätt skapa 2000-talets riktmärke för choklad, lite i taget. Välkommen till Grands Crus d'Exception, regelbundna pristagare i internationella tävlingar!
Son, barnbarn och barnbarnsbarn till chokladister och konditorer, han är en av två eller tre yrkesverksamma i världen som kopplar det fullständiga behärskandet av sitt ursprung till ursprunget och kvaliteten på kakaobönorna. En resenär i hjärtat, besökte han sin första plantage vid 17 års ålder och lärde sig allt som finns att veta om kakaoodling från sydamerikanska bönder. Stéphane, en chokladmakare och konditor till yrket, kan ha rest genom Europa för att träna med de bästa, men han lärde sig också Bonnats unika tekniker och hemligheterna bakom fantastiska choklad genom att arbeta med sin far Raymond i familjelaboratoriet.
Mer information
Kakao nivå | 65% |
---|---|
Ingredienser | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Näringsvärden | per 100 g |
Energivärde | 626 kcal / 2596 kJ |
Fetter | 49 g |
Proteiner | 8 g |
Kolhydrater | 40,5 g |
varav sockerarter | 30,6 g |
Märke | Bonnat |
Vikt | 100 g |
Kategorier | Mjölkchoklad, Mörk choklad, Bonnat |