Formulär för inloggning
Registrering
Information om profil
Datum för inloggning
eller logga in
Detaljer
Hög andel - 65% - mjölkchoklad framställd av kakaobönor odlade i Filippinerna erbjuder en rad berusande aromer. Kakaoträden från denna plantage sägs ha kommit från Mexiko för nästan 500 år sedan ombord på spanska fartyg.
Denna mjölkchoklad är väldigt distinkt i början av provningen, men glider sedan försiktigt in i söta blommiga aromer som på magiskt sätt transporterar dig mellan två kontinenter som kompletterar varandra.
Ingredienser: kakaobönor och kakaosmör (min 65 %), socker, mjölkpulver.
Exceptionell kvalitet på ingredienser: Stéphane Bonnat bryr sig om kvaliteten på sina ingredienser. Chokladens kvalitet är baserad på kvaliteten på ingredienserna:
kakaobönor och rent kakaosmör utan tillsatta vegetabiliska fetter,
rörsocker istället för betsocker.
Den använder aldrig sojalecitin, vanillin eller konstgjorda smakämnen. Alla produkter är 100% fria från genetiskt modifierade organismer.
Vikt och storlek: 100 g, 153×75×10 mm
Den familjeägda chokladfabriken Bonnat har producerat exceptionell choklad sedan 1884. Beläget i staden Voiron i Frankrike.
Mer information
Märke | Bonnat |
---|---|
Kategorier | Mjölkchoklad, Bonnat |