×

Registrering

Information om profil

Datum för inloggning

eller logga in

Förnamn krävs!
Efternamn är obligatoriskt!
Förnamn är inte giltigt!
Efternamnet är inte giltigt!
Detta är inte en e-postadress!
E-postadress krävs!
Det här e-postmeddelandet är redan registrerat!
Lösenord krävs!
Ange ett giltigt lösenord!
Ange 6 eller fler tecken!
Ange högst 16 tecken!
Lösenord är inte samma sak!
Regler och villkor krävs!
E-post eller lösenord är fel!
Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Francois Pralus Madagascar 100% 100g

Vår bar på Madagaskar förkroppsligar Francois Pralus kärlek till denna färgglada ö. Vi hämtar våra bönor från Ambaja, i regionen Sambirano, rik på criollosträd.

Märke:

Francois Pralus

139 kr

109 kr

Slut i lager

Spåra produkttillgänglighet
Meddela mig när produkten finns i lager igen

Detaljer

Vår bar på Madagaskar förkroppsligar Francois Pralus kärlek till denna färgglada ö.
Vi hämtar våra bönor från Ambaja, i regionen Sambirano, rik på criollosträd.
Vår choklad är så välbalanserad med sin skarpa syra, fruktighet och blommiga toner.
Inte konstigt att det är vår bästsäljare.
Böntyp: Criollo

Ingredienser : 75 % choklad (kakao, socker, rent kakaosmör, icke-GMO sojalecitin). Förvaras svalt och torrt mellan 16 och 18 ° C. Kan innehålla spår av nötter eller mjölk.

"När jag var praktikant hos Bernachon gick det plötsligt upp för mig att jag kunde göra min egen choklad av kakaobönor".

François Pralus är en exceptionell mästarchokladmakare eftersom han är en av få i Frankrike som tillverkar sin egen choklad. Idag tillverkas och säljs nästan 100 ton Pralus-choklad varje år.

François Pralus arbetar med torkade kakaobönor som han får från de allra bästa kakaoplantagerna över hela världen, speciellt från Sydamerika och Indonesien.

Av dessa exceptionella bönor producerar han cirka femton rena sorter och 4 blandningar.

"Jag gör allt själv säger François Pralus, snarare än att köpa från specialiserade leverantörer."

Och han har gått ännu längre sedan han nu har en egen kakaobönplantage på Madagaskar.

François Pralus ger bort en av sina små hemligheter för att ge oss en mer exakt uppfattning om hur han får den rätta smaken innan han börjar tillverka:
"Jag brygger kakaon i vatten, gillar snarare att göra örtte och sötar det lite med socker, sedan låter jag det sätta sig. Detta ger mig en exakt uppfattning om hur smaken kommer att se ut innan jag startar tillverkningsprocessen."

Mer information

Kakao nivå 100%
Ingredienser cocoa, cocoa butter, non-GMO soy lecithin
Näringsvärden per 100 g
Energivärde 571 kcal / 2364 kJ
Fetter 44 g
Proteiner 12 g
Kolhydrater 24 g
varav sockerarter 2 g
Märke Francois Pralus
Vikt 100 g
Kategorier 100% choklad, Mörk choklad, Francois Pralus

Skriv din egen recension

Varukorgen

Du har inga produkter i din varukorg.