×

Registrering

Information om profil

Datum för inloggning

eller logga in

Förnamn krävs!
Efternamn är obligatoriskt!
Förnamn är inte giltigt!
Efternamnet är inte giltigt!
Detta är inte en e-postadress!
E-postadress krävs!
Det här e-postmeddelandet är redan registrerat!
Lösenord krävs!
Ange ett giltigt lösenord!
Ange 6 eller fler tecken!
Ange högst 16 tecken!
Lösenord är inte samma sak!
Regler och villkor krävs!
E-post eller lösenord är fel!
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Michel Cluizel Kayambe Grand Ivoire 36% 70g

Krämig 36 % vit choklad, som är chokladkonstens höjdpunkt. Det smälter långsamt på tungan och för med sig smaken av smörkakor, vaniljmjölk, som gradvis öppnar sig i smaken av vaniljpudding. Smakervattenfallet avslutas med mjuka toner av karamell och friskhet. Kakaosmör kommer från en blandning av Kayambe kakaobönor. Michel Cluizel skapade den med en noggrant utvald kombination av bönor från Centralamerika, Afrika och Java för att uppnå en fyllig men ändå delikat chokladsmak.

Märke:

Michel Cluizel

89,90 kr

67,90 kr

Finns i lager

ELLER

Detaljer

Krämig 36 % vit choklad, som är chokladkonstens höjdpunkt. Det smälter långsamt på tungan och för med sig smaken av smörkakor, vaniljmjölk, som gradvis öppnar sig i smaken av vaniljpudding. Smakervattenfallet avslutas med mjuka toner av karamell och friskhet. Kakaosmör kommer från en blandning av Kayambe kakaobönor. Michel Cluizel skapade den med en noggrant utvald kombination av bönor från Centralamerika, Afrika och Java för att uppnå en fyllig men ändå delikat chokladsmak.

Ingredienser : socker, kakaosmör (chokladhalt på 36 %), helmjölkspulver, emulgeringsmedel: rapslecitin, äkta Bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Exceptionell kvalitet: Michel Cluizel arbetar nära bönder och stödjer dem för att bevara de traditionella metoderna för att odla och jäsa kakaobönor. Det säkerställer rättvisa villkor för jordbruk och liv. För att bevara specifika smaker använder Michel Cluizel långrostning vid låga temperaturer. För att uppnå de oöverträffade smakerna av hans choklad testade Cluizel ofta mer än 20 kombinationer av jäsning och rostningsmetoder. Själva rostning, malning och blandning av kakaobönorna sker redan i Frankrike i Voiron.

När det kommer till ingredienser bryr sig Michel Cluizel verkligen. Han patenterade till och med varumärket "Nobles Ingredients", vilket i praktiken betyder att han använder i sina produkter:

endast rent kakaosmör, utan några inblandningar av vegetabiliska fetter,
naturlig Bourbon vanilj istället för vanillin,
använder inte sojalecitin eller konstgjorda smakämnen.

Företaget garanterar också att inga råvaror har genomgått processen med bestrålning eller jonisering.

Vikt och storlek: 70g, 161×79×7 mm

Chokladfabriken i familjen Michel Cluizel har tillverkat exceptionell choklad sedan 1948. Den ligger i Normandie i norra Frankrike.

Mer information

Märke Michel Cluizel
Kategorier Vit choklad, Michel Cluizel

Skriv din egen recension

Varukorgen

Du har inga produkter i din varukorg.