×

Registrering

Information om profil

Datum för inloggning

eller logga in

Förnamn krävs!
Efternamn är obligatoriskt!
Förnamn är inte giltigt!
Efternamnet är inte giltigt!
Detta är inte en e-postadress!
E-postadress krävs!
Det här e-postmeddelandet är redan registrerat!
Lösenord krävs!
Ange ett giltigt lösenord!
Ange 6 eller fler tecken!
Ange högst 16 tecken!
Lösenord är inte samma sak!
Regler och villkor krävs!
E-post eller lösenord är fel!
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g

Hög andel - 45% - mjölkchoklad. Chokladen har en mycket len, sammetslen konsistens med subtila smaker av kola och kondenserad mjölk. Den fick sin "lagom lagom" sötma tack vare det höga innehållet av kakaomassa. Den är skapad av en utvald kombination av kakaobönor från Centralamerika, Afrika och Java som kallas Kayambe, som kännetecknas av en fullbalanserad smak och intensiv arom.

Märke:

Michel Cluizel

89,90 kr

67,90 kr

Slut i lager

Spåra produkttillgänglighet
Meddela mig när produkten finns i lager igen

Detaljer

Hög andel - 45% - mjölkchoklad. Chokladen har en mycket len, sammetslen konsistens med subtila smaker av kola och kondenserad mjölk. Den fick sin "lagom lagom" sötma tack vare det höga innehållet av kakaomassa. Den är skapad av en utvald kombination av kakaobönor från Centralamerika, Afrika och Java som heter Kayambe, som kännetecknas av en fullbalanserad smak och intensiv arom.

Fick priser från internationella tävlingar:

1 stjärna, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2008
silvermedalj, Academy of Chocolate, London, 2009, kategori "Bästa mjölkchokladkaka"


Ingredienser : socker, kakaobönor, helmjölkspulver, kakaobönor, äkta Bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Exceptionell kvalitet: Michel Cluizel arbetar nära bönder och stödjer dem för att bevara de traditionella metoderna för att odla och jäsa kakaobönor. Det säkerställer rättvisa villkor för jordbruk och liv. För att bevara specifika smaker använder Michel Cluizel långrostning vid låga temperaturer. För att uppnå de oöverträffade smakerna av hans choklad testade Cluizel ofta mer än 20 kombinationer av jäsning och rostningsmetoder. Själva rostning, malning och blandning av kakaobönorna sker redan i Frankrike i Voiron.

När det kommer till ingredienser bryr sig Michel Cluizel verkligen. Han patenterade till och med varumärket "Nobles Ingredients", vilket i praktiken betyder att han använder i sina produkter:

endast rent kakaosmör, utan några inblandningar av vegetabiliska fetter,
naturlig Bourbon vanilj istället för vanillin,
använder inte sojalecitin eller konstgjorda smakämnen.


Företaget garanterar också att inga råvaror har genomgått processen med bestrålning eller jonisering.


Vikt och storlek: 70g, 161×79×7 mm

Chokladfabriken i familjen Michel Cluizel har tillverkat exceptionell choklad sedan 1948. Den ligger i Normandie i norra Frankrike.

"Great Taste Award" är matvärldens motsvarighet till filmen Oscars. Den brittiska föreningen "Guild of Fine Food" delar ut den årligen till de bästa och godaste livsmedelsprodukterna i den aktuella kategorin.

Mer information

Märke Michel Cluizel
Kategorier Mjölkchoklad, Michel Cluizel

Skriv din egen recension

Varukorgen

Du har inga produkter i din varukorg.