×

Registrering

Information om profil

Datum för inloggning

eller logga in

Förnamn krävs!
Efternamn är obligatoriskt!
Förnamn är inte giltigt!
Efternamnet är inte giltigt!
Detta är inte en e-postadress!
E-postadress krävs!
Det här e-postmeddelandet är redan registrerat!
Lösenord krävs!
Ange ett giltigt lösenord!
Ange 6 eller fler tecken!
Ange högst 16 tecken!
Lösenord är inte samma sak!
Regler och villkor krävs!
E-post eller lösenord är fel!
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g
  • Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Michel Cluizel Kayambe Noir 72% 70g

Mjuk choklad med en balanserad rund smak sticker ut med en fyllig kakaodoft med en hint av trätoner med en droppe lakrits. Denna 72% choklad skapad av en noggrant utvald kombination av olika typer av kakaobönor från Centralamerika, Afrika och Java som heter Kayambe.

Märke:

Michel Cluizel

89,90 kr

67,90 kr

Finns i lager

ELLER

Detaljer

Mjuk choklad med en balanserad rund smak sticker ut med en fyllig kakaodoft med en hint av trätoner med en droppe lakrits. Denna 72% choklad skapad av en noggrant utvald kombination av olika typer av kakaobönor från Centralamerika, Afrika och Java som heter Kayambe.

Fick priser från internationella tävlingar:

för sin föregångare fram till 2020: silvermedalj, Academy of Chocolate, 2016, kategori "Bästa mörka böna till bar under 80%"
Ingredienser: kakaobönor, socker, kakaosmör, äkta Bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter, mjölk och gluten.

Exceptionell kvalitet: Michel Cluizel arbetar nära bönder och stödjer dem för att bevara de traditionella metoderna för att odla och jäsa kakaobönor. Det säkerställer rättvisa villkor för jordbruk och liv. För att bevara specifika smaker använder Michel Cluizel långrostning vid låga temperaturer. För att uppnå de oöverträffade smakerna av hans choklad testade Cluizel ofta mer än 20 kombinationer av jäsning och rostningsmetoder. Själva rostning, malning och blandning av kakaobönorna sker redan i Frankrike i Voiron.

När det kommer till ingredienser bryr sig Michel Cluizel verkligen. Han patenterade till och med varumärket "Nobles Ingredients", vilket i praktiken betyder att han använder i sina produkter:

endast rent kakaosmör, utan några inblandningar av vegetabiliska fetter,
naturlig Bourbon vanilj istället för vanillin,
använder inte sojalecitin eller konstgjorda smakämnen.
Företaget garanterar också att inga råvaror har genomgått processen med bestrålning eller jonisering.
Vikt och storlek: 70g, 161×79×7 mm

Mer information

Märke Michel Cluizel
Kategorier Mörk choklad, Michel Cluizel

Skriv din egen recension

Varukorgen

Du har inga produkter i din varukorg.