×

Registrering

Information om profil

Datum för inloggning

eller logga in

Förnamn krävs!
Efternamn är obligatoriskt!
Förnamn är inte giltigt!
Efternamnet är inte giltigt!
Detta är inte en e-postadress!
E-postadress krävs!
Det här e-postmeddelandet är redan registrerat!
Lösenord krävs!
Ange ett giltigt lösenord!
Ange 6 eller fler tecken!
Ange högst 16 tecken!
Lösenord är inte samma sak!
Regler och villkor krävs!
E-post eller lösenord är fel!
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g
  • Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g

Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g

Hög andel - 45% - mjölkchoklad med bitar av saltad kola (18%) med saltat smör (0,02%). En skvätt saltad karamell accentuerar överraskande den subtila sötman hos denna lena, sammetslena choklad. En riktigt intressant upplevelse!

Märke:

Michel Cluizel

89,90 kr

80,90 kr

Finns i lager

ELLER

Detaljer

Hög andel - 45% - mjölkchoklad med bitar av saltad kola (18%) med saltat smör (0,02%). En skvätt saltad karamell accentuerar överraskande den subtila sötman hos denna lena, sammetslena choklad. En riktigt intressant upplevelse!

Mjölkchoklad Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale - med bitar av saltad smörkaramell


Fick priser från internationella tävlingar:

guldmedalj, Academy of Chocolate, London, 2013, kategori "Bästa smaksatta mjölkchokladkakan"
bronsmedalj, International Chocolate Awards, 2014, kategori "Mjölkchokladkakor smaksatta med inneslutningar eller bitar"
Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, bitar av kola 18% (socker, hög procent smör, helmjölkspulver, lättmjölkpulver, salt) kakaobönor, äkta Bourbonvanilj. Kan innehålla spår av nötter och gluten.

Exceptionell kvalitet: Michel Cluizel arbetar nära bönder och stödjer dem för att bevara de traditionella metoderna för att odla och jäsa kakaobönor. Det säkerställer rättvisa villkor för jordbruk och liv. För att bevara specifika smaker använder Michel Cluizel långrostning vid låga temperaturer. För att uppnå de oöverträffade smakerna av hans choklad testade Cluizel ofta mer än 20 kombinationer av jäsning och rostningsmetoder. Själva rostning, malning och blandning av kakaobönorna sker redan i Frankrike i Voiron.

När det kommer till ingredienser bryr sig Michel Cluizel verkligen. Han patenterade till och med varumärket "Nobles Ingredients", vilket i praktiken betyder att han använder i sina produkter:

endast rent kakaosmör, utan några inblandningar av vegetabiliska fetter,
naturlig Bourbon vanilj istället för vanillin,
använder inte sojalecitin eller konstgjorda smakämnen.


Företaget garanterar också att inga råvaror har genomgått processen med bestrålning eller jonisering.


Vikt och storlek: 100 g, 161×79×10 mm

Academy of Chocolate grundades i London 2005. Förutom att utvärdera kvaliteten på choklad följt av årliga utmärkelser, är dess främsta mål att motivera chokladproducenter att engagera sig i hållbar rättvis handel.

International Chocolate Awards är en oberoende internationell tävling som årligen utvärderar det bästa som har skapats i världen av kvalitetschoklad. Dess mål är att stödja innovativa chokladproducenter såväl som bönder som odlar kakaobönor av exceptionell kvalitet.

Mer information

Märke Michel Cluizel
Kategorier Smaksatt choklad, Mjölkchoklad, Michel Cluizel

Skriv din egen recension

Varukorgen

Du har inga produkter i din varukorg.